Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marcin Tarczoń sebastian Gawedzki Maciej Wójs Aleksandra W Adrian Wisniewski Maciej Gromadzki (3441 niezalogowanych)
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Nigdy się nie spytacie,gdzie można wypić,kupić,zjeść dobry produkt.Gdzie rozkosz dla podniebienia,jeśli sugerujecie się tą taniośćią.Pamiętajcie tanie mięso PSY żrą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Antoni Perez
(PeReZ)
Stały Bywalec
Najtaniej to chyba tylko w domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Najtaniej.... i ze w domu....
A potem chodza takie pojebance po ulicach bo zal im wydac kilka setek zeby pierdolca nie dostac....

Macie dzis w drammen festiwal piwa... nijak to sie ja do chmielakow ale zawsze cos...

www.drammen.no/nb-NO/Aktivitetskalender/...ts%20Olfestival.aspx
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Yatsek napisał:
Najtaniej.... i ze w domu....
A potem chodza takie pojebance po ulicach bo zal im wydac kilka setek zeby pierdolca nie dostac....

Macie dzis w drammen festiwal piwa... nijak to sie ja do chmielakow ale zawsze cos...

www.drammen.no/nb-NO/Aktivitetskalender/...ts%20Olfestival.aspx
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Yatsek napisał:...Macie dzis w drammen festiwal piwa... nijak to sie ja do chmielakow ale zawsze cos...
DOBRE ... toś Dowalił do Pieca ...!!! .
---
Aliensów od FUNTOZY ... nie jest stać psychicznie , na kupienie zwykłej zgrzewki piwa ...
> BARE-BRA <... lub innego ... tej klasy ...!!! .

---
A ty oferujesz wejściówkę za 300 Noków ... !!!
---
Toż to większość w tym czasie co impreza ... zasuwa na dziko , przy remontach po 80 nok , bez przerwy na posiłek czy kawę ...
DOBRE ...!
---

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok